Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

andreeaSufletul meu zboară în fiecare dimineață, se plimbă printre razele de soare și adierile din zori. Se plimbă peste stoluri și se simte liber! Atât de liber încât poate să iubească ce e frumos și pur din tot ce mi-a oferit destinul…

Liber și fără obligații față de alte suflete care nu știu să simtă iubire necondiționată, nu știu că bunătatea nu e o icoană pe care o sărută mii de guri într-o biserică, bunătatea e căldura din privire și cuvântul sincer, mâna care ți s-a întins când inima ți-a fost zdrobită și a avut nevoie de resuscitare să mergi mai departe.

Bunătatea nu o are acela care, după ce l-ai rănit și i-ai călcat inima în picioare, te iartă. Aceea e fățărnicie sau naivitate! Omul bun este minunea care, deși nu uită și nu iartă, te acceptă în viața lui cu bune și rele, așteptând sfârșitul ca un animal ce urmează să fie sacrificat, știind că o să vină ziua când o să-l rănești din nou..

În toată nebunia vieții, de multe ori mă întreb… Pentru cei care sunt îngenunchiați de răutate, invidie și nepăsare… mai au sens iubirea, bunătatea și credința? Mi-am dat seama că prea puțini mai cunosc numeroasele direcții ale iubirii și sincerității. Cei mai mulți au devenit suflete cu sens unic…dacă ai mers către ele, nu mai există cale de întoarcere, iar dacă o faci…există o pedeapsă!

Distribuie:

3 Comments

 • Suflete cu sens unic… - Gorj 24, 20 octombrie 2016 @ 20:18 Reply

  […] Suflete cu sens unic… […]

 • Cami, 23 noiembrie 2016 @ 22:14 Reply

  Felicitari draga Andreea, scrii foarte frumos !Iti citesc articolele cu mare drag.

  • Andreea Tudorescu Ilie, 24 noiembrie 2016 @ 21:19 Reply

   Mulțumesc frumos, Cami! Te pup! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.