Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Liga Studenţilor din UCB, în parteneriat cu Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a organizat, cu succes, prima ediție a unui eveniment ce vrea să devin o tradiție: „Gala tinerilor”. Manifestarea a fost dedicată tinerilor merituoși ai judeţului Gorj, celor cărora s-au remarcat prin rezultate excepționale şcolare, științifice sau profesionale. Astfel, în cadrul evenimentului au fost premiați 22 de olimpici, 12 voluntari, șase voluntari din Consiliile Școlare ale Elevilor, cinci studenți UCB, președinții Ligii Studenților din cei 15 ani de activitate, voluntari ai Ligii Studenților-55.

Liga Studenților din Universitatea „Constantin Brâncuși” din municipiul Târgu-Jiu și-a dorit ca prin evenimentul „Gala tinerilor” să își arate susținerea față de elevii și studenții care au obținut rezultate deosebite anul acesta școlar, dar și față de dedicația voluntarilor din Gorj. „Pentru noi, ca universitate, Liga Studenților a fost și este un partener activ, al cărui glas s-a făcut mereu auzit! Îi felicităm pentru toate proiectele și activitățile de-a lungul anilor și le urăm ca această Gală a Tinerilor să devină o tradiție”, a spus prorectorul Cârțână, de la UCB Târgu-Jiu.

Au fost premiați următorii olimpici din Gorj: Ioan Popescu de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”, Theona Moța de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, Isabela Ghicioi de la Colegiul Național „Spiru Haret”, Eunice Novacovici de la Colegiul Național „George Coșbuc”, Iulian Buzuliu de la Liceul de Arte Târgu-Jiu, Amalia Ilin de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”, Ștefan Ișfan de la CNTV, Gabriel Petec de la Școala „George Uscătescu”, Denis Covei de la Școala „Alexandru Ștefulescu”, Vlad Țîr de la CNTV, Diana Oprea de la Colegiul Național „George Coșbuc” Motru, Karina Oros de la CNTV, Denisa Giorgi de la Liceul cu Program Sportiv, Iuliana Rîbu de la CNGC Motru, Cătălina Pinoșanu de la CNGC Motru, Diana Dragotă de la CNTV, Mădălina Dochiu, Daniel Neagoe și Ștefania Boian de la Liceul de Muzică, Ioana Toloargă și Gheorghe Constantina.

De asemenea, în cadrul evenimentului au fost premiați și cei mai activi elevi voluntari din cadrul Consiliilor Școlare ale Elevilor, cei mai activi voluntari din cadrul organizațiilor de tineret, dar și cei mai activi voluntari din cadrul Ligii Studenţilor din UCB. Cei premiați sunt: Sabina Straistari, Robert Ciocăzan, Mădălin Ciobotea, Diana Gurică, Roxana Lățoiu, Marius Dobrin, Natalia Brînză, Nicoleta Lungu, Mihaela Blendea, Milea Bogdan, Denisa Dumitrescu și Daniel Popescu, dar și Melania Garcea, Alexandra Furdui, Gabriela Grozavu, Dragoș Cărăgui, Ruth Novacovici, Daiana Dobroiu. Cei cinci studenți cu rezultate deosebite și care au fost premiați sunt: Mădălin Vitejanu, Maria Mazilescu, Georgiana Cimpu, Andreea Pîșcu, Gabriea Vlădoiu. Ștefan Moșoi, actualul președinte al Ligii Studenților, a fost și el premiat. Au mai fost premiați 14 voluntari propuși de foști președinți ai Ligii Studențior, dar și cei opt foști președinți. Diplomă și un trofeu a primit studentul Andrei Blidea, cel mai implicat voluntar din Ligă. Premii speciale s-au acordat Uniunii Naționale a Studenților din România și UCB Târgu-Jiu. Gala Tinerilor se află la prima ediție și, pe lângă faptul că se dorește a susține tinerii, a-i încuraja să se dezvolte pe plan profesional, se dorește a se celebra 15 ani de activitate ai organizației Liga Studenţilor din Universitatea „Constantin Brâncuşi”.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.