Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În perioada 3 – 21 iulie, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universităţii din Craiova organizează cursurile şcolii de vară „Constantin Brâncuşi”. Este cea de-a cincea ediţie reluată (a XVIII-a), iar studenții participanți vor veni într-o excursie tematică și la Târgu-Jiu, la operele lui Constantin Brâncuși, dar și la Hobița, pe plaiurile natale ale geniului sculpturii moderne.

 

12 de tineri din Italia, Bulgaria, Polonia, Rusia au ales să petreacă trei săptămâni în România, la Universitatea din Craiova.

De luni până sâmbătă, în prima parte a zilei, în intervalul orar 09:00-12:00, aceştia vor beneficia de cursuri de limbă română şi din două în două zile, în intervalul orar 15:00-18:00 de cursuri de civilizaţie românească. Lecțiile vor fi predate în funcţie de nivelul de limbă română al participanţilor: începător şi avansat. Pe 9 şi 16 iulie, participanţii la cursurile şcolii de vară „Constantin Brâncuşi” vor pleca în excursii tematice la Târgu Jiu, Tismana, Hobița şi Drobeta-Turnu Severin. Nu vor lipsi din programul Şcolii de vară „Constantin Brâncuşi” vizite la muzeele din Craiova și plimbări în Centrul Vechi al Craiovei, Piaţa „Mihai Viteazul”, Grădina Botanică, Parcul „Nicolae Romanescu” sau Parcul Tineretului. De asemenea, studenţii vor participa la ateliere de lucru interculturale.

Pe 20 iulie, studenţii vor susţine testul final de limbă română, iar pe 21 iulie, participanţii vor primi diplomele şi va avea loc seara festivă cu o cină tradiţională românească.

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.