Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Autoritățile locale din orașul Rovinari au decis ca tinerii sportivi de la CS Jiul Rovinari să primească premii în bani pentru reușitele bifate în ultima vreme. Consilierii locali au aprobat un proiect de hotărâre în acest sens, fiind de acord cu alocarea sumelor de bani necesare.

 

Sportivii şi personalul tehnic al Clubului Sportiv „Jiul Rovinari 2016”, care au obţinut performanţe deosebite la acţiunile sportive internaţionale şi naţionale oficiale, vor beneficia de premii importante în bani. Sumele sunt alocate din bugetul local al primăriei Rovinari. Potrivit HCL, pentru sportivii care au obţinut primele trei locuri ori medaliile de aur, argint şi bronz, s-au alocat următoarele sume: pentru rezultate obținute la competiţii internaţionale – premiul I- 2.000 de lei, premiul II 1.500 de lei, premiul III 1.200 de lei; la competiţii naţionale seniori – premiul I 2.000 de lei, premiul II 1.500 de lei, premiul III 1.200 de lei; la competiţii naţionale tineret – premiul I 1.200 de lei, premiul II 800 de lei, premiul III 500 de lei; pentru cadeţi – premiul I 900 de lei, premiul II 700 de lei, premiul III 400 de lei.

Când vine vorba despre premii obținute la competiţiile internaţionale de către echipe s-a dispus alocarea următoarelor sume: premiul I 3.000 de lei, premiul II 2.000 de lei, premiul III 1.500 de lei. De asemenea, pentru echipele de sportivi care au primit premii naţionale, se acordă sumele: premiul I 2.500 de lei, premiul II 1.500, premiul III 1.000 de lei. Autoritățile locale vor recompensa și antrenorii care au pregătit sportivii premiaţi. „S-a luat decizia premierii sportivilor iar demersul are scopul de a susţine, dezvolta şi promova valorile din oraşul Rovinari, activităţile cu impact pozitiv şi care contribuie la dezvoltarea comunităţii locale”, a spus Robert Filip, primarul orașului Rovinari. Potrivit edilului, CS Jiul Rovinari 2016 este un club de drept public, depinde exclusiv de primărie, care va aloca sumele necesare pentru desfășurarea activităților sportive dar și pentru plata salariilor antrenorilor și sportivilor.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.