Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

linta 1Teatrul Arte dell’Anima, înființat din pasiunea pentru artă și cultură de către gorjeanca Crina Lință, la București, a „crescut” într-un an exact ca Făt Frumos din poveștile copilăriei! Această evoluție se datorează pasiunii și muncii titanice depuse de cei care fac parte din echipa Crinei Lință. În această seară, la Constanța, unul dintre spectacolele Teatrului Arte dell’Anima va fi jucat în cadrul secțiunii „Concurs” a primei ediții a FITIC-Festivalul International de Teatru Independent – Constanța – Blue Theatre.

lintaSpectacolul „Copii răi”, al Teatrului Arte dell’Anima, a fost selecționat și va participa în cadrul secțiunii „Concurs” a primei ediții a FITIC-Festivalul International de Teatru Independent – Constanța – Blue Theatre, eveniment realizat în parteneriat cu Teatrul de Stat din Constanța și Universitatea „Ovidius” și susținut de Primăria Municipiului Constanța. Reprezentația va avea loc în data de 4 septembrie, începând cu ora 19:00, în sala Teatrului de Stat. Spectacolul „Copii răi” a fost selecționat, în acest an și la Sibiu Finge Festival 2016 fiind, de asemenea, preluat de Televiziunea Română, în cadrul Stagiunii de Teatru în TVR. Producția Teatrului Arte dell’Anima urmează să participe și la alte evenimente teatrale de marcă pentru teatrul independent și nu numai.

linta 3Poveste de succes

Gorjeanca Crina Lință este producător și studiază actoria la UNATC București, fiind studentă în anul II. Pasiunea pentru teatru a descoperit-o în liceu, iar în ultimii ani a colaborat cu Teatrul „Godot Cafe” București, după care a înființat Teatrul Arte dell’ Anima. Conceptul Arte dell’Anima s-a născut din dorința de a dezvolta, încuraja și promova mijloacele artistice ce fac posibilă descoperirea, îmbogățirea, cultivarea sufletului uman. Anul trecut, Crina Lință a primit titlul onorific de „ambasador al turismului gorjenesc”, în cadrul manifestărilor cultural-artistice desfășurate în cadrul programului „Vino acasă la Brâncuși!”.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.