Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Numeroși interpreți o vor omagia prin cântec pe îndrăgita și regretata Maria Apostol. Spectacolul „Cântec pentru Maria Apostol” va avea loc pe 5 august, la Căminul Cultural din satul Bâlta al comunei Runcu, localitatea de baștină a marii artiste. Iubitorii muzicii populare autentice sunt așteptați la un eveniment excepțional unde intrarea va fi liberă! Pe scenă vor urca artiști precum Roxana Croitoru, Angelica Mirea, Petronela Bîrsilă, Ion Drăgan.

 

Inițiatorul evenimentului este, la fel ca și la edițiile precedente, tânărul teolog Ionuț Pârvan din satul Bâlta, un tânăr blând, sensibil, care iubește muzica tradițională și marile valori artistice ale Gorjului. Acesta, cu sprijinul lui Ion Apostol și Ion Bădică, dar și al Primăriei Runcu-care a pus gratuit la dispoziție Căminul Cultural din satul Bâlta-organizează cea de-a treia ediție a spectacolului omagial „Cântec pentru Maria Apostol”. La cei 18 ani ai săi, Ionuț Pârvan se poate mândri cu organizarea plină de succes a mai multor astfel de spectacole la Runcu. Adolescentul este absolvent al Seminarului Ortodox din Craiova și student în primul an la Facultatea de Teologie. Spectacolul din 5 august va fi prezentat de interpreta Cătălina Onea și de Ionuț Pârvan. Pe scena Căminului cultural din Bâlta vor urca: Alina Parnescu, Petronela Bîrsilă, Roxana Croitoru, Angelica Mirea, Carlos Borș, Eduard Ivașcu, Mara Vătavu, Aida Drăghia, Bianca Săpunaru, Cornelia Orleanu, Luminița Bâlteanu, Ion Drăgan și alți tineri artiști.

 „Este un omagiu adus Mariei Apostol. Anul acesta am pregătit ceva cu totul special față de ceilalți ani. Va fi prezent și un tânăr care vine tocmai din Franţa, un adolescent care joacă în filmele din Occident și vrea să promoveze acolo și cultura noastră. Edi Ştefan va veni pentru prima dată în Gorj. (…) Intrarea este gratuită și sper să participe foarte multă lume, căci pe scenă vor urca nume importante din folclorul gorjenesc și nu numai. Trebuie să vă spun că un om minunat, care este fratele regretatei artiste, ne-a ajutat foarte mult la acest eveniment. Mulțumim, domnule Ion Apostol! De asemenea, mulțumim și domnului Bădică Ion! Dacă veniți la spectacol, puteți câștiga produse Avon, tot ce trebuie să faceți e să participați la spectacol și să vă înscrieți la doamna Mădălina. Dânsa vă va explica cum puteți câștiga. Va fi o seară pe cinste, cu multă muzică bună, cu artiști care iubesc, ca și mine, cântecele Mariei Apostol. Duminică, 6 august, vom merge la cimitir, la Biserica din Bâlta, unde va avea loc o slujbă de pomenire la mormântul Mariei Apostol. Mai mulți preoți vor oficia slujba”, a spus Ionuț Pârvan. Așadar, pe 5 august, sunteți așteptați la un spectacol pe cinste care va avea loc la Bâlta! Și nu uitați, intrarea este liberă!

      

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.