Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

13511012_10154228174243468_2765460953080073569_nElevii Liceului de Arte ,,Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu au desfăşurat o acţiune inedită marţi, începând cu ora 18:00. Pentru că tinerii se consideră o familie, având în vedere că petrec foarte mult timp împreună, aceştia au dorit să organizeze evenimentul ,,DA arte, NU vacanță”. Prin acesta, elevii spun că sunt dispuşi să renunţe la vacanţă şi să vină la şcoală de dragul artei.

arte 1Adolescenţii propun continuarea, în vacanță, a activităților specifice profilului vocațional sub forma jocului improvizat. „Elevii vor vacanţă, însă o vor în incinta şcolii pentru a vedea ce ar face ei dacă ar sta cu toţii aici, de la toate artele, muzica, desenul. Am decis să facem pe holuri ceva neconvenţional, ceva interesant. Este ca un proiect, nu facem grevă. Elevii petrec mult timp aici, la şcoală, şi vor să îşi continue activităţile profilului vocaţional şi în vacanţă, ca şi activităţi extraşcolare, dar tot în cadrul instituţiei de învăţământ”, a declarat Ana Daria Ionescu Haidău, directorul Liceului de Arte ,,Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu.
,,DA arte, NU vacanță” este primul eveniment de acest fel care s-a desfăşurat într-o unitate de învăţământ din Târgu Jiu.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.