Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Un spectacol de muzică și poezie, organizat de Școala Populară de Artă, va avea loc marți, 15 ianuarie, la Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu”. În cadrul evenimentului „Totu-i vis și armonie” vor avea loc momente coregrafice susținute de cursanții clasei de balet, coordonați de Liliana Tăbuș, dar și un recital de poezie, susținut de Ana Maria Păuna. Spectacolul va începe la ora 18:00.

Tot marți, 15 ianaurie, dar începând cu ora 18:00, va avea loc la Biblioteca Județeană „Christian Tell” un recital de muzică și poezie. La acest spetacol vor participa Cristina Boian, Olimpia Bălășoiu, Yasmine Polacek, Sorin Bivolaru, acompaniați de orchestra formată din profesorii Școlii Populare de Artă, condusă de Constantin Argint. Tot în cadrul acestui eveniment, vor participa și membrii Cenaclului Columna, dar și elevii Colegiilor Naționale ”Tudor Vladimirescu”, ”Spiru Haret” și ”Ecaterina Teodoroiu”.

„Aceste activităţi cultural-artistice au scopul să ne reamintească importanţa artelor şi a culturii pentru păstrarea identităţii naţionale”, a declarat Anamaria Alionescu, purtătorul de cuvânt al Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.