Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Zeci de elevi talentați ai Școlii Gimnaziale „Ecaterina Teodoroiu” din municipiul Târgu-Jiu (Școala Nr. 2 din cartierul CAM n.red), pregătiți de tânărul profesor-dansator Ionuț Albu, de la „Doina Gorjului”, au pregătit un spectacol complex, cu foarte multe momente artistice! Astfel, joia trecută, elevi ai claselor I-VIII au dansat, au jucat, au cântat, fiind aplaudați minute în șir de părinții prezenți în curtea unității școlare, dar și de colegii lor.

Elevii Școlii Gimnaziale „Ecaterina Teodoroiu” au pregătit, cu ocazia încheierii anului școlar, un program artistic deosebit cu ajutorul lui Ionuț Albu, dansator al Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”. Tânărul și talentatul dansator le este profesor-coregraf copiilor pe care îi învață cu drag tainele dansului popular și nu numai. Pentru spectacolul impresionant de joi după-amiază, copiii s-au pregătit cu mult timp înainte, astfel că au impresionat părinții și colegii din publicul spectator. Profesorul Ionuț Albu este unul dintre cei mai iubiți dascăli de la această unitate școlară. „Copiii, pe care vreau să îi felicit pentru munca depusă și spectacolul minunat pe care l-au făcut, sunt pregătiți de mine. Am dansat și eu alături de ei în cadrul spectacolului cu ocazia încheierii anului școlar. Pe scenă au evoluat elevi din școală de la clasele I-VII, am avut invitate o elevă de la Școala Sfântul Nicolae și una de la Colegiul Spiru Haret. Au fost pregătite cântece populare, voce și instrument, invitată de onoare a fost Mihaela Bondoc, au pregătit și momente de muzica ușoară. Plus dansuri diverse: populare, balet, țigănesc, vals, latino, modern, plus tango și contemporan dansat de mine și o parteneră, talentata Petronela Ciora! Alți invitați, care au încântat spectatorii, au fost Juniorii Doinei Gorjului. Copii au fost intre clasa I și clasa a VII-a”, a spus Ionuț Albu. Elevii Școlii Gimnaziale „Ecaterina Teodoroiu” au la activ foarte multe premii, atât la învățătură, cât și la sport și la diverse concursuri de dans popular.

 

Festivitate de premiere și spectacol

Profesoara Livia Zamfir, directorul unității școlare, a fost plăcut impresionată de spectacolul pregătit de elevi. Aceasta i-a felicitat pe toți „A avut loc și festivitatea de premiere a celor mai buni elevi din școala noastră, dar am avut și un spectacol. Avem această tradiție de ceva ani, aceea ca elevii să pregătească momente artistice pe care le prezintă în fața profesorilor și a părinților. Elevii care au dansat, au cântat și au executat minunat toate momentele artistice. Ei sunt pregătiți de un fost elev al nostru, Ionuț Albu, care este dansator al Ansamblului Profesionist 《Doina Gorjului》. Pe scenă au urcat și foști elevi de ai școlii noastre, care acum sunt liceeni, dar și invitații speciali ai coregrafului, dansatorii de la Juniorii 《Doinei Gorjului》! A fost o zi frumoasă și îi felicit pe toți”, a declarat profesorul Livia Zamfir, directorul Școlii Gimnaziale „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu.

Pentru unii dintre elevii care au urcat pe scenă, încheierea anului școlar a însemnat și începerea unei noi etape. „Astăzi a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea! (…) Îmi doresc ca peste ani și ani să ne revedem cu drag toți alături de domnul Ionuț, căruia trebuie să îi mulțumim enorm de mult pentru tot ce ne-a învățat și pentru toate momentele frumoase pe care ni le-a oferit și, chiar dacă avem ochii înlăcrimați, trebuie să ne luăm rămas bun de la dumnealui!”, a scris pe o rețea de socializare o elevă de la Școala Nr. 2.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.