Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

mara vatavu 22Când intră pe scenă, Mara Vătavu seamănă cu Ileana Cosânzeana din poveștile românești, datorită chipului său angelic și părului foarte lung. Mai toți cei care o cunosc îi spun că seamănă cu celebra Maria Dragomiroiu și îi doresc să aibă o carieră la fel de frumoasă ca a artistei. Copila își dorește să ajungă o mare cântăreață și crede că talentul primit de la Dumnezeu, dar și munca, o vor ajuta, cu siguranță!

Are 14 ani și cântă dumnezeiește! Mara Vătavu este o târgujiancă talentată și pasionată de mică de muzica populară. Grație talentului său, dar și părului foarte lung, Mara este asemănată, de mai toți cei care o cunosc, cu artista Maria Dragomiroiu. Anul trecut, Mara Vătavu și-a întâlnit idolul în cadrul emisiunii-concurs „Next Star”, la care a participat.

A fost unul dintre cele mai emoționante momente din viața sa: „Participarea la Next Star a fost o experiență minunată, chiar dacă nu am câștigat. Mi-a plăcut foarte mult, deoarece am întâlnit-o și pe doamna Maria Dragomiroiu, dar și pe jurații de la Next Star. Și dânsa a zis că sunt sosia ei, căci semănăm foarte mult. Am părul aproape la fel de lung ca al dânsei! Și mi-a zis că și dânsa avea pistrui când era mică. Încă din copilărie colegii, profesorii și prietenii îmi spuneau că voi ajunge ca Maria Dragomiroiu și că semăn foarte mult cu dânsa.

La țară, la bunici, oamenii mă strigau „Maria Dragomiroiu în devenire”. La Next Star a fost un moment mai lacrimogen, zic eu, deoarece am plâns puțin, iar părinții mei au început și ei să plângă, văzându-mă pe mine. Iubesc muzica populară de mică”, a spus, plină de emoție, Mara Vătavu.mara vatavu 5

Maria Dragomiroiu i-a lăudat vocea

Fetița plină de talent a fost lăudată chiar de idolul său și a reușit, ca la Next Star 2015, să-şi depăşească emoţiile uriaşe şi să impresioneze juraţii cu o voce minunată.

„Ai nişte ochi minunaţi, un costum superb şi o voce plină, care te va duce pe culmile muzicii populare”, i-a spus Maria Dragomiroiu. Mara Vătavu este singură la părinți, iar aceștia au crescut-o frumos, învățând-o mereu să fie om bun și să nu uite de unde a plecat. Tot ei i-au spus că în viață va reuși dacă va munci și va fi pasionată de ceea ce face.

„Părinții meu m-au învățat să fiu corectă și să nu uit niciodată de unde am plecat. Ei mi-au spus că cel mai important în viață este să ajung acolo unde mi-am propus, prin muncă. Talentul muzical mi l-au descoperit părinții mei, la vârsta de 6 ani. Cântam toată ziua prin casă, își amintesc ei! De șase ani urmez cursuri de canto la Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu, profesorul meu fiind domnul Ion Drăgan”, a afirmat Mara Vătavu.

Multe premii la activ

Copila, care a intrat vara aceasta la liceu și care va urma cursurile Colegiului Economic din Târgu-Jiu, a participat, de-a lungul anilor la numeroase concursuri. Anul acesta, Mara Vătavu a urcat de multe ori pe scenă la București, Craiova, Hobița și Bâlta.

„Am participat la foarte multe concursuri locale, dar și naționale, unde am obținut următoarele premii: Marele Premiu și trofeul festivalului Filofteia Lăcătușu (Vâlcea) 2014, Marele Premiu și trofeul festivalului Vocea Populară (Craiova) 2016, Marele Premiu și trofeul festivalului Hora din străbuni, locul I la Festivalul Iustina Băluțeanu, locul I la festivalul Ion Diaconescu, locul II la Festivalul național Dor de cânt Românesc (Constanța), locul II la Festivalul național Inter Regio Fest (Slatina), locul II la festivalul de muzică ușoară Les amis francophones, locul III la Festivalul de romanțe și multe altele. Când vine vorba de muzică, îmi doresc să ajung o artistă cunoscută și apreciată de oameni”, a declarat Mara Vătavu.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.