Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Marți, 26 iulie 2022, începând cu ora 17.00, psihoterapeutul Cosmin Bara și bibliotecara Luiza Pop vă dau din nou întâlnire la Biblioterapia, atelier de psihologie practică organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Dezbaterea pe tema „Singurătatea în doi”, care va avea loc în Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a instituției.

„Vom vorbi despre relații, despre procesele psihice care au loc atunci când, după o poveste plină de magie, ne trezim singuri, însă în aceeași casă cu persoana pe care am iubit-o.

Vom vorbi despre mintea conștientă și programele incoștiente, cum le folosim pentru a gestiona relațiile, despre comportamentele care ne amenință relația, de unde vin ele, care sunt soluțiile pentru a construi relații sănătoase bazate pe iubire și respect”, transmit organizatorii.

Proiectul cultural 3.30 Biblioterapia face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, prin intermediul atelierelor de psihologie practică fiind promovate și cărți specifice din colecțiile bibliotecii.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.