Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Filialele Pitești și Râmnicu Vâlcea ale Uniunii Artiștilor Plastici din România, în parteneriat cu Comunitatea Evreilor Pitești, cu Asociația Culturală „D.G. Kiriac” și cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea organizează, în cadrul proiectului „Sinagoga Pitești – spațiu cultural alternativ”, expoziția de artă contemporană „ARMONIE”.

Proiectul, inițiat de Asociația Culturală „D.G. Kiriac” și de Comunitatea Evreilor Pitești,  cuprinde o stagiune de concerte, spectacole de teatru și expoziții de artă contemporană, menite să includă Sinagoga Pitești în circuitul cultural al orașului, să atragă donații și sponsorizări pentru renovarea clădirii  (monument istoric aflat într-un stadiu avansat de degradare), precum și pentru achitarea cheltuielilor aferente realizării stagiunii.

Expoziția „ARMONIE” va reuni lucrări ale artiștilor filialelor din Pitești și Râmnicu Vâlcea ale UAP din România, urmând a fi inaugurată luni, 10 iulie 2023, la ora 17ꓽ00, în spațiul interior al Sinagogii Pitești. Echipa curatorială este constituită din artiștii Gheorghe Dican, Stela Maria Lucici și Mara Diaconu și din criticul de artă Gabriela Popescu.

În deschiderea expoziției, Corala Kiriac va oferi, în colaborare cu Ana Maria Jinaru un recital de poezie vedică.

Cei interesați, pot urmări desfășurarea proiectului și pot solicita mai multe informații la datele de contact de mai josꓽ

Asociația culturală D.G. Kiriac Pitești
director: Silviu Deaconescu
web: www.sylva.ro/sinagogapitesti
email: [email protected]

whatsapp: +4 0774 541 167

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar putea interesa si...