Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

 slipDupă o vacanță bine meritată, m-am întors cu idei noi, forțe proaspete și multă, dar multă energie. Știu, vremea e numai bună de mers la mare, așa că trebuie să-ți pregătești bagajele pentru plajă. Ce spui, draga mea cititoare, dacă astăzi vorbim puțin despre costumele de baie?

Nu te panica dacă trebuie să te duci la cumpărături. Respectă aceste sfaturi și nu vei mai urî momentele în care trebuie să iți cumperi costume de baie sau pe cele în care trebuie să le porți. Orice femeie este frumoasă, dacă știe cum să se pună în evidență și face shopping inteligent, ascultând sfaturile stiliștilor.

Așadar…

Dacă ai sânii mici:

Caută sutiene push-up cu balene și evită-le pe cele cu pernițe din burete (inserate sau cusute). Burețeii rămân uzi și după ce costumul s-a uscat și nu arată prea natural. De asemenea, sutienele care au cupe mici, triunghiulare, sunt parcă făcute special pentru tine. In cazul acestei croieli, cu cât este mai mic sânul, cu atât mai mic trebuie să fie și triunghiul. Folosește tehnica aplicării culorilor pe zone, dar invers decât ar face-o o femeie cu sânii mari. Caută costume de baie al căror sutien este de culoare deschisă și cu slip de culoare închisă.

Dacă ai sânii mari:

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai în vedere este susținerea sânilor. Multe costume de baie sunt croite cu cupe pre-formate și balene sub sâni, tocmai pentru a-i susține mai bine. Bretelele ar trebui să fie late, nu înguste, tip spaghetti, pentru că sunt mai comode, nu lasă urme în piele și vor adăuga un plus de susținere, făra a se întinde.

PONT: Nu purta sutiene în culori stridente, mai ales dacă porți o mărime mai mare de D, sau sutiene cu zorzoane. Sânii mari arată cel mai bine în sutiene simple.

Dacă ai umerii lați:

Contra-balansează lățimea umerilor atrăgând atenția asupra șoldurilor. Alege costume de baie a căror parte inferioară este puternic colorată sau imprimată.

ATENȚIE:  Nu purta niciodată bikini cu șireturi legate în lateral.

Dacă ai șoldurile late sau fundul mare:

PONT: Pentru ca șoldurile tale să pară mai înguste, slipul (sau partea de jos a costumului de baie) trebuie să fie într-o culoare închisă – negru, bleumarin, verde închis.

Caută un costum de baie care să-ți acopere zona critică, dar nu îmbrăca un slip prea puțin răscroit.   Pe de altă parte, nu purta un slip cu răscroiala prea înalta – aceea este partea cea mai lata a pulpei și vei dori să nu atragi atenția asupra acestei zone. În schimb, un sutien sau un maiou cu imprimeuri sau volane este OK.  Detaliile vor atrage atenția către jumătatea superioară a siluetei tale.  Nu purta, sub nicio formă, bikini legați cu șireturi în lateral sau slip tanga! Sunt absolut interziși pentru cele care nu vor să atragă atenția asupra șoldurilor.

pareos2-600x759Investește într-un pareo!

Dacă ai picioarele scurte:

Poți lăsa senzația unui corp mai lung purtând un chilot uni și un sutien imprimat sau puternic colorat, atrăngând astfel privirea în sus. De preferat sunt imprimeurile liniare, cu dungi diagonale sau verticale.

Evita orice care poate atrage privirea în jos sau tăieturi care îți scurtează picioarele.

Dacă ești foarte înaltă:

Poți să dai frâu liber imaginației și să porți cele mai trăznite costume de baie, cu imprimeuri și aplicații în zona șoldurilor și a bustului. Inele, paiete, pietricele, catarame, volane, funde, panglici – toate merg de minune.

Poartă imprimeuri cu dungi orizontale și materiale cu texturi interesante, care îți vor mai tăia din înălțime.

Evită costumele de baie cu dungi verticale și costumele de baie în culori uni, închise.

Tu ți-ai ales costumul de baie în funcție de forma corpului?

Pregătește-te ca în această vară să strălucești pe plajă sau la piscină!

                                                                                                          CU DRAG,

DENISA TOMESCU – DESIGNER VESTIMENTAR

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.