Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

proiect ucb (9)Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu organizează, în perioada 30-31 martie 2017, cea de-a XI-a ediție a Sesiunii de comunicări științifice studențești ECOSTUDENT. Manifestarea are scopul de a promova proiectele şi cercetările realizate de studenți.

Facultatea de Științe Economice, în calitate de organizator, și-a propus să ofere cadrul unor dezbateri științifice relevante care vor stimula, cu certitudine, dezvoltarea personală și profesională a studenților și vor genera noi idei de cercetare în domeniul științelor economice.

Alături de studenții gorjeni și-au anunțat participarea studenți din centre universitare din Ploiești și Timișoara. Au fost acceptate, spre susținere în cadrul sesiunii, 33 de comunicări științifice, iar cele mai relevante vor fi publicate în numărul 9 al publicației ECOSTUDENT – revistă de cercetare științifică a studenților economiști.

Organizarea acestui eveniment științific are la bază considerentul că investiția în capitalul uman este esențială pentru o societate sustenabilă și are drept efect conturarea unor categorii de tineri care să aibă o percepție reală a exigențelor noii societăți.

Premii pentru cele mai bune lucrări

„Recunoașterea meritelor și recompensarea efortului depus de tineri în activitățile didactice și de cercetare, constituie o puternică motivație pentru studenți, determinându-i să continue în același mod activitatea profesională, iar pentru ceilalți, colegi sau apropiați, sunt exemple stimulative. În acest sens vor fi oferite de universitate premii în bani finanțate de Ministerul Educației Naționale. Banca Română pentru Dezvoltare – BRD ne va susține la acest eveniment și va premia cea mai bună lucrare prezentată în cadrul conferinței“, se arată într-un comunicat al Universității „Constantin Brâncuși“.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.