Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Pentru marcarea Zilei Naționale a României și a aniversării a 40 de ani de la înființarea Cenaclului UAP Râmnicu Vâlcea, prima formă de organizare a artiștilor profesioniști vâlceni, Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România organizează pe 1 Decembrie, în parteneriat cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, cu Filarmonica „Ion Dumitrescu” și cu fotoclubul „Floarea de Colț”, o serie de evenimente festive, la care sunt invitați toți iubitorii artelor vizuale, ai fotografiei și muzicii.

Astfel la ora 17ꓽ00, în Galeria Cozia Pasaj 2, se va deschide expoziția de fotografii realizate în Tabăra de la Ocnele Mari de membrii fotoclubului „Floarea de Colț”.

La ora 17ꓽ30, în Galeria Cozia Pasaj 1 se va inaugura expoziția de icoane a membrilor Filialei Râmnicu Vâlcea a UAP din România.

Iar la ora 18ꓽ00, în Galeria Artex vor avea loc vernisajul expoziției anuale „Semne identitare” a membrilor Filialei Râmnicu Vâlcea a UAP din România, lansarea catalogului aniversar al filialei și un moment muzical în interpretarea corului „Euphonia” al Filarmonicii „Ion Dumitrescu”, sub bagheta dirijorului Aurel Poenaru.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.