Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Încep înscrierile pentru Festivalul Internațional de Umor „Ion Cănăvoiu”, care se va desfășura în perioada 25-28 octombrie. Festivalul de Umor se află la ediția a XXVI-a și este deschis umoriștilor, profesioniști sau nu, pe mai multe secțiuni: cea mai bună carte de umor a anului, epigramă, fabulă, proză umoristică scurtă, parodie/poezie satirică, caricatură/fotografie umoristică.

Organizatorii Festivalului Internațional de Umor „Ion Cănăvoiu” sunt Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană “Christian Tell”, Şcoala Populară de Artă, Asociaţia Epigramiştilor din România, Asociaţia Naţională a Caricaturiştilor, Grupul de publicaţii “Flacăra”, Liga Culturală “Fiii Gorjului”, Consiliul local şi Primăria Runcu, Societatea Umoriştilor Gorjeni.

Cei interesați de acest Festival își pot trimite câte 3 exemplare din lucrări la următoarea adresă: Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj, str. Calea Eroilor 15, Târgu-Jiu, cod 210135, Gorj, până la data de 20 octombrie 2018 (data poştei). Se vor oferi mai multe premii în banii concurenților câștigători.

Pentru mai multe informații și regulament, accesați link-ul.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.