Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În prima zi de primăvară din acest an, la Biblioteca Județeană „Christian Tell” (la Filiala pentru copii) din municipiul Târgu-Jiu, va avea loc un atelier de creație destinat preșcolarilor de la Grădinița „Lumea Copiilor”. Cei mici vor crea felicitări pentru mamele lor, sub atenta coordonare a educatoarelor.

11DSC_0626

Miercuri, 1 martie, de la ora 9:30, la Filiala pentru Copii a Bibliotecii Județene „Christian Tell” Gorj, se va deschide LUDOTECA. Manifestarea este destinată preșcolarilor (din Grupa Mică n.red.) de la Grădinița cu program prelungit „Lumea Copiilor”. Micuții, îndrumați de educatoarele Otilia Bîlgăr și Ana-Maria Spineanu, vor participa la un atelier de confecționat felicitări coordonat de bibliotecara Luiza Sandu, în cadrul programului „Bine ai venit, primăvară!”

În cadrul acestui program, în fiecare primăvară, la biblioteca pentru copii au loc ateliere de creație, iar preșcolarii de la diverse unități de învățământ creează mărțișoare și felicitări pentru mame sau pentru alte persoane dragi! De obicei, biblioteca le pune la dispoziţie copiilor prezenţi perforatoare şi foarfeci creative, lipici, diverse imagini, creioane colorate şi spaţiul de lucru, iar aceştia aduc de acasă coli şi cartoane colorate, mărgeluţe, scoici, pene şi şnururi de mărţişor.

LUDOTECAAAA

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.