Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

teatrul-elvira-godeanu-2015A  XVI-a ediție a Festivalului Național de Teatru „Zilele Elvira Godeanu”  se va desfășura anul acesta în luna mai. Astfel, în perioada 13-23 mai, iubitorii teatrului se vor putea bucura de spectacole renumite cu nume mari din actoria românească. 

În fiecare an, nume mari ale scenei teatrului din România au fost prezente aici, iar anul acesta va fi la fel, însă momentan nu au fost anunțați actorii și regizorii care le vor oferi gorjenilor spectacole de excepție.

„Știm data când se va desfășura Festivalul Național de Teatru «Zilele Elvira Godeanu», însă nu au fost stabilite cu exactitate spectacolele ce se vor juca și nici actorii și regizorii importanți ai țării care ne vor bucura  cu prezența, însă vă asigur că evenimentul va fi unul reușit, așa cum ne-am obișnuit. Perioada  stabilită este 13 mai – 23 mai,  cu siguranță  vom afla și spectacolele, data și prețul unui bilet. Acestea vor fi anunțate undeva în luna aprilie, atunci când vor fi și scoase la vânzare biletele”, a declarat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu.

Acest festival a debutat în urmă cu 16 ani, iar de atunci au poposit pe scena Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” nume importante ale actoriei românești. La edițiile anterioare, prețul unui bilet a fost de 50 de lei.

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.