Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Reprezentanţii Primăriei Târgu-Jiu, alături de directorii unităţilor de învăţământ din municipiu, verifică în aceste zile ultimele detalii privind începerea, în condiţii corespunzătoare, a noului an şcolar în grădiniţele şi şcolile din oraş. Aproximativ 23.000 de elevi învață în unitățile școlare de pe raza municipiului Târgu-Jiu și pot beneficia de asistență medicală în șapte cabinete.

Reprezentanții Primăriei Târgu-Jiu spun că toate unităţile din municipiu sunt pregătite pentru deschiderea noului an şcolar. „La ora la care vorbim putem spune că, la nivel de municipiu, toate unităţile şcolare sunt pregătite pentru ca anul şcolar să înceapă în condiţii optime pe 12 septembrie. Am stabilit la nivel de municipiu, chiar şi responsabili pe fiecare unitate în parte, şi începând de marţi vor fi prezenţi în unităţile şcolare unde, împreună cu conducerea respectivelor unităţi, vor mai lua la mână din nou toate probleme astfel încât să nu fie ceva probleme funcţionale nerezolvate la începutul anului şcolar”, a spus Florin Cârciumaru, primarul municipiului.

La nivelul municipiului există 49 de unităţi şcolare grupate în 28 de centre bugetare. Cei 22.896 de școlari și preșcolari înscrişi la unităţile din municipiu sunt deserviţi de șapte cabinete medicale în care îşi desfăşoară activitatea 8 medici şi 30 de asistente medicale. Pentru o activitate corespunzătoare în noul an şcolar, s-a luat măsura achiziţionării de materiale sanitare şi medicamente, astfel încât să nu apară probleme.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.