Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

anamaria-2După trei ani în care a fost purtătorul de cuvânt al Școlii Populare de Artă Târgu Jiu, Iani Gârbaciu a decis că este timpul să reprezinte o altă instituție de cultură, astfel că se va ocupa de promovarea imaginii Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu-Jiu. În locul acestuia a fost numită deja o altă angajată a Școlii Populare de Artă. 

Noul purtător de cuvânt este Ana Maria Alionescu, angajată a instituției de aproximativ zece ani pe postul de documentarist. Aceasta este absolventă de Litere.

„Vreau să mulțumesc domnului Alexandru Bratu pentru încrederea pe care mi-a acordat-o , dar și  colegului meu Iani Gârbaciu care a muncit mult la imaginea instituției noastre. Știu  că relația cu mass media a fost una de bun augur, așa că și eu îmi  doresc ca relația să fie la fel de bună. Pentru orice informație referitoare  la instituția noastră vă stau la dispoziție. Sunt  documentarist la Școala Populară de Artă  de zece ani și am terminat Facultatea de Limba și literatura română. Sunt fericită aici, îmi place ceea ce fac și mă bucur că am parte de oameni frumoși în viața mea”, a declarat Ana Maria Alionescu, noul purtător de cuvânt al ȘPA Târgu Jiu.

Iani Gârbaciu a precizat că va încerca să mențină strânsă legătura între cele două instituții, colaborarea în plan cultural-artistic fiind importantă la nivel județean.

„Vă mulțumesc pentru colaborarea frumoasă pe care am avut-o în acești ani de când eu activez ca purtător de cuvânt la Școala Populară de Artă Târgu Jiu și  sper ca această relație să rămână la fel de frumoasă ca și până acum, la noul meu  loc de muncă.

De acum sunt PR-ul și consultantul artistic al Teatrului Dramatic «Elvira Godeanu» Târgu Jiu. Trebuie  să mulțumesc și colegilor mei de la Școala Populară de Artă Târgu Jiu pentru perioada minunată pe care am petrecut-o aici, sunt niște  amintiri frumoase care vor rămâne mereu și, bineînțeles, o colaborare care o să continue chiar dacă  nu mai sunt implicat direct în organigrama Școlii Populare de Artă Târgu Jiu.

Vă aștept cu drag la  teatru și sper ca lucrurile frumoase să continue și la Școala Populară, dar și la teatru, pentru că este nevoie de astfel de instituții importante în ideea unui oraș cultural , așa cum se dorește a fi Orașul lui Brâncuși”, a spus Iani Gârbaciu.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.