Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

IMG_2855[1]„Școala planetelor” și-a deschis porțile începând de luni. Evenimentul a debutat la Muzeul Județean de Artă din Parcul Central al municipiului Târgu Jiu. Copiii au venit în număr mare chiar de la primele reprezentații.

Experiența are loc într-un cort tip dom, în care se proiectează pe un perete imagini cu sistemul solar, însoțite de explicațiile venite din partea ghidului acestei călătorii printre stele. Cei prezenți interacționează cu prezentatorul evenimentului și la final primesc o diplomă. „Vizitatorii noștri au parte de o prezentare a sistemului solar. În plus, copiii mai mici pot viziona un documentar despre spațiul cosmic, iar pentru cei mai mari un documentar despre unde și raze gamma. Pornim într-o călătorie pe fiecare planetă în parte și ajungem chiar la planete recent descoperite“, a spus Dorin Vlăduț, reprezentantul „Școlii planetelor”.

Biletul de intrare costă 12 lei, iar prezentarea durează între 40 și 50 de minute. Manifestarea se bucură de succes și au fost făcute programări pentru toată săptămâna. „Cortul în care se desfășoară evenimentul are o capacitate de 50 de persoane. Suntem foarte căutați în special de reprezentanții școlilor, care doresc să ne viziteze. S-au făcut rezervări pentru toată săptămâna. Chiar avem tot programul acoperit în totalitate“, a mai precizat Dorin Vlăduț.
„Școala planetelor“ va poposi în municipiul Târgu Jiu până vineri, 24 februarie.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.