Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Orașul Rovinari va beneficia de finanțare nerambursabilă în valoare de 6.146.389,36 lei din partea Fondului Social European prin Programul Operaţional Capital Uman din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Anunțul a fost făcut de edilul Robert Filip, marți seara, după ce oficialii Ministerului au publicat lista proiectelor finanțate.

 

Proiectul „ProEducație-măsuri integrate pentru copii, părinți, educatori și personal de sprijin în vederea creșterii participării la educație a persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile și reducerii părăsirii timpurii a școlii” are ca obiectiv sprijinirea accesului la educație al persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile, în corelare cu îmbunătățirea competențelor personalului didactic și de sprijin pentru servicii educaționale de calitate orientate pe nevoile elevilor. Cei care vor pune în practică acest proiect au în vedere încurajarea educației și prevenirii abandonului școlar timpuriu și promovarea accesului egal la învățământul preșcolar, primar și secundar de calitate. Grație Programului Operațional Capital Uman (POCU) și câștigării finanțării pentru acest proiect,  beneficiari direcți sunt: Scoala Gen. nr. 1, Scoala Gen nr. 3, Gradinița cu program prelungit. „Şcoală pentru toţi” este un apel de proiecte care se adresează în primul rând copiilor, elevilor, tinerilor și adulților din programe „A doua șansă”. Programul cuprinde măsuri integrate socio-educaționale și vizează, în același timp familia, școala și comunitatea. Apelul a fost deschis tuturor școlilor, dar cele defavorizate au avut prioritate în evaluare.

file:///C:/Users/yo/Downloads/Lista_intermediara_a_cererilor_de_finantare__admise_dupa_contestatii_CAE__si_aprobate_in_etapa_ETF-Scoala_pentru_Toti.pdf

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.