Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Luna trecută, mai exact pe 26 noiembrie, a avut loc etapa scrisă a concursului „LuminaMath”, organizat de Fundația „Lumina”. Inspectoratul Școlar Județean Gorj a pus la dispoziția concurenților „LuminaMath” Centrul de Examen și profesorii supraveghetori necesari pentru buna desfășurare a concursului. Șase elevi din Târgu-Jiu au câștigat premiul I în cadrul acestui concurs și vor merge într-o tabără.

con-mate

La concursul „LuminaMath” au participat peste 250 de elevi din Gorj, mulți dintre ei obținând premii și mențiuni. La competiție au participat elevi de la unități școlare din Târgu-Jiu, Samarinești, Motru, Runcu, Baia de Fier, Stoina, Negomir, Târgu-Cărbunești, Urdari, Novaci, Alimpești, Bumbești-Jiu, Godinești, Rovinari.

Premiul I a fost obținut de următorii elevi: Andrei Manasia, Darius Tiloiu și Mario Stancu de la Școala Gimnazială „Al. Ștefulescu” Târgu-Jiu, Dorian Vulpe, Octavian Tudorescu și Ioana Vlădoiu de la Școala Gimnazială „Sf. Nicolae” Târgu-Jiu.

Premiul II a fost obținut de elevii: Annia Vlădășel și Grigore Ștefan de la Școala Gimnazială „Sf. Nicolae din Târgu-Jiu, Augustin Turony și Andrada Grigorescu de la Școala Gimnazială „Ctin. Săvoiu” din Târgu-Jiu, Ștefan Țițerlea și Iustin Zălog de la Școala Gimnazială „Al. Ștefulescu” din Târgu-Jiu, Raul Țiriș de la Școala Gimnazială Nr. 1 Motru, Valentin Stanciu de la CNSH Târgu-Jiu, Ștefania Raicu de la Școala Sf. Nicolae” Târgu-Jiu, Raul Panduru de la Școala „Ctin. Brâncuși” din Târgu-Jiu, Andreea Militaru de la CNSH, Matei Istratie de la Școala „Ctin. Săvoiu”, Robert Ionașcu de la Școala „Al. Ștefulescu”.

Premiul III a fost adjudecat de următorii: Ștefania Vlădoiu, Miruna Rodocan, Miruna Dobroiu, Radu Gabriel și Ana Maria Uscătescu de la Școala „Ctin. Săvoiu”, Radu Vîlcu, Anton Teodor, Gheorghe Paloș, Mihai Gugu, Denis Covei și Teodora Secotă de la Școala „Al. Ștefulescu”, Daiana Stamatoiu, Alexandra Popescu, Maria Ivănoiu, Lucian Brădiceanu, Maria Popa de la Școala „Sf. Nicolae”, Teodora Sarcină, Mădălin Rasoveanu, Loga Natalia și Daria Sălăjeanu de la CNSH, Remus Roșianu de la Școala Gimnazială „Pompiliu Marcea”, Vlad Lepădatu, Carina Crăciun, Claudia Ionete, Darius Păunescu de la Școala Gimnazială Nr. 1 Motru, Andrei Buleacă de la Școala „Ctin. Brâncuși” Târgu-Jiu.

concurs-mate

Numeroși alți elevi gorjeni, aproximativ 50 de copii, au obținut punctaje bune. Elevul care va ocupa primul loc pe județ, pe fiecare clasă în parte, având un punctaj de minim 80 de puncte, va fi premiat cu o tabără națională care va cuprinde și ore de matematică.

De asemenea, elevii care vor obține un punctaj de minim 80 de puncte și care se vor clasa în primii treizeci de elevi la nivel național vor fi premiați cu o tabără națională. Concursul „LuminaMath”, ediţia a XX-a se organizează în anul şcolar 2016-2017 în două etape: etapa online şi etapa scrisă.

Concursul se adresează elevilor din clasele II, III, IV, V, VI, VII, VIII – 3-31 octombrie a avut loc etapa înscrierilor online,17-22 octombrie simularea etapei online, iar pe 31 octombrie a avut loc închiderea înscrierilor. În perioada 7-11 noiembrie s-a desfășurat etapa online pentru fiecare nivel de clasă, iar pe 26 noiembrie, etapa scrisă. Rezultatele și clasamentele vor fi afișate pe website-ul oficial www.luminamath.ro

untitled

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.