Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Festivalul RomânIA Autentică-Hobița 22-23 iunie 2024 se apropie de linia de start. Vor fi două zile în care sunteți așteptați cu multă muzică bună, cu peste 70 de meșteri și artizani populari pregătiți să vă întâmpine cu produse autentice realizate cu măiestrie și cu multă dragoste.
Copiii vor avea parte de ateliere de creație și vor învăța tainele meșteșugului direct de la meșteri populari de renume. Multă distracție se anunță și la atelierele pentru copii organizate de Asociația Educație după Școală sau de Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Cine vrea să învețe cum se cos modelele de pe o ie va putea să facă și acest lucru, fie de la meșteri populari, fie de la un grup de tinere care vor coase special în cadrul festivalului.
Evident, toate acestea vor fi însoțite de muzică bună și mâncăruri tradiționale.
Sâmbătă manifestările festivalului vor începe la ora 17:00, iar duminică la ora 15:00. În ambele zile programul se va încheia la ora 24:00. Pe scenă vor urca Olguța Berbec, Victoria Lăcătușu, Constantin Enceanu, Adriana Soreanu, Georgiana Bîrsac, Alexandra Bleaja, Cosmin Brâlan, dar și formația Triton.
Duminică seara, după ora 20:00, cei care vor participa la acest festival vor avea ocazia sa-l vadă și să-l asculte pe Gheorghe Zamfir.
Festivalul România Autentică Hobița este organizat de Consiliul Județean Gorj, Primăria și Consiliul Local Peștișani, Ansamblul Artistic Profesionist ”Doina Gorjului” și Centrul județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.