Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

La olimpiadele naționale s-au calificat, anul acesta, aproximativ 150 de elevi din județul Gorj, mulți dintre ei fiind de la instituții prestigioase de învățământ. Amintim aici Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, Colegiul Național „Spiru Haret”, Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, Colegiul Național „George Coșbuc” Motru, Colegiul „Gheorghe Tătărescu” Rovinari, dar și școli gimnaziale din județ. O parte a olimpicilor au obținut rezultate lăudabile, așa cum este și în cazul participanților la faza națională a olimpiadelor de la chimie și la limba italiană. Felicitări tuturor participanților la fazele naționale!

colegiul-spiru-haret-targu-jiu colegiul-national-ecaterina-teodoroiu

Olimpiada Națională la chimie a avut loc la Târgoviște, mai mulți elevi din Gorj obținând mențiuni speciale. Simona Barac, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, a obținut mențiune specială la olimpiada națională de chimie; Adela Rădoi de la clasa a XI-a-CNTV Târgu-Jiu, același premiu. La clasa a IX-a, olimpica Ruxandra Roșca de la Colegiul din Rovinari a obținut tot mențiune specială, iar la clasa a VIII-a această performanță a fost adjudecată de Andrei Sprîncenatu de la Școala Gimnazială Nr. 2 din municipiul Motru. Trebuie menționat că la Olimpiada Națională de Chimie din Gorj s-au calificat șapte elevi: Bogdan Sprîncenatu, Ruxandra Roșca, Andra Pungan, Monica Boeriu, Adela Rădoi, Simona Barac și Adrian Tecșa, ultimii cinci fiind elevi ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

colegiul-tehnic-nr-2 colegiul-gheorghe-tatarescu-rovinari

Faza națională a olimpiadei la limba italiană a avut loc la Botoșani. Bianca Gabriela Popeangă, clasa a IX-a, de la Liceul Teologic a obținut mențiune specială, la clasa a X-a, olimpica Francesca Prejneanu de la CNTV a obținut un premiu special, iar colega sa de liceu Andreea Homescu, clasa a XII-a, mențiune specială. Premiu special a obținut și Carla Merfu, clasa a XI-a la Colegiul Național „Spiru Haret” Târgu-Jiu.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.