Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Sâmbătă, 26 februarie 2022, începând cu ora 20.00, la Teatrul InDArt, din București, va avea loc premiera spectacolului „Cum poate fi asta iubire?”. Cu această ocazie, Bogdan Gagu, regizor și directorul Teatrului InDArt, revine pe scenă după 12 ani, alături de Maria Costeschi și Marina Fluerașu, într-un spectacol regizat de Silvia Gagu.

„De multe ori ne întrebăm dacă iubirea ce o trăim e pentru totdeauna și ne construim garanții în suflet și în minte, spunându-ne că de data asta nimic nu va interveni în planurile noastre! Dar dacă viața are alte planuri? Dacă începe să se joace și să ne răscolească inimile până la nebunie? Și totuși, dacă dincolo de nebunie se ascunde o altă iubire, poate ultima sau poate doar o proiecție a tuturor iubirilor perfecte? Spectacolul ne dezvăluie sacrificiul unui om și imposibilitatea de a înlocui o iubire cu o altă iubire. Un triunghi conjugal care depășește bariera dintre lumi!” au precizat reprezentanții teatrului.

Din distribuţia piesei fac parte actorii Bogdan Gagu, Maria Costeschi, Marina Fluerașu, muzica este asigurată de Daniel Simion, iar afișul spectacolului a fost realizat de Bogdan Ionescu

Spectatorii pot urmări în premieră noua dramă a Teatrului InDArt în data de 26 și 27 februarie, începând cu ora 20:00.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.