Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

scoala-populara-de-arta-targu-jiuA cincea ediţie a Zilelor Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu va debuta vineri, 17 iunie, la Târgu-Jiu. Manifestările încep cu expoziţii de artă şi pictură, dar şi cu un program artistic oferit de Ansamblul Folcloric „Vatra de Dor”.

Pe parcursul zilelor de sărbătoare, organizatorii oferă o serie de evenimente cultural artistice. Dacă vremea va permite, evenimentele se vor desfăşura pe scena amfiteatrului din centrul municipiului Târgu-Jiu. Dacă va ploua, acestea vor avea loc pe scena Teatrului de Vară din Târgu-Jiu. „Vineri începe complexul de manifestări aniversare – Zilele Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu. Vor începe cu o expoziţie de pictură, realizată de cursanţii secţiilor de pictură, instructor Loreta Nicolcea şi Oana Piscureanu, urmând ca mai apoi, de la 18:30, să aibă loc un spectacol oferit de Şcoala Populară de Artă «Tudor Jarda» din Cluj Napoca”, a declarat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al SPA Târgu-Jiu.

Manifestările vor continua până joi, când va avea loc un spectacol de muzică uşoară şi dans modern.„Manifestarea noastră se va încheia joi, cu un spectacol de dans modern, în amfiteatrul din centrul municipiului, începând cu ora 18.00. Invitatul special va fi Gelu Voicu”, a mai precizat Iani Gârbaciu.

Şcoala Populară de Artă din Târgu-Jiu împlineşte 44 de ani de la înfiinţare.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.