Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vă invită vineri, 6 mai 2022, începând cu ora 18.00, la Muzeul Principia din Alba Iulia, pentru a lua parte la evenimentul cultural „Mirabila sămânță”, un recital din lirica lui Lucian Blaga, susținut de actorii Adriana Trandafir și George Hodor.

Cu această ocazie, vor fi înmânate diplome de excelență celor care au făcut și continuă să facă posibilă existența Festivalului Internațional „Lucian Blaga”, cu o tradiție de patru decenii: prof. univ. dr. Ilie Moise, prof. Constantin Șalapi, prof. dr. Radu Totoianu, scriitorul Ion Mărgineanu, Nadia-Diana Arsin, directorul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, Elena Anghel-Coman, fost custode al Casei memoriale „Lucian Blaga” din Lancrăm.

O distincție post mortem va fi acordată domnului Gheorghe Maniu, fost director al Casei de Cultură din Sebeș și apoi al Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Activitatea culturală de vineri, 6 mai 2022, de la Muzeul Principia, are loc în cadrul proiectului 4.5 Cafenea Culturală, Aniversări Culturale, în conexiune cu 4.1 Lucian Blaga, și este organizată de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia. Intrarea la eveniment este liberă.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.