Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Trei muzee din județul Gorj vor participa, în seara zilei de sâmbătă, 21 mai, la manifestarea care se desfășoară în fiecare an în toată țara, „Noaptea Muzeelor”. Este vorba de Muzeul Județean de Istorie, Muzeul de Artă și Muzeul de Literatură „Tudor Arghezi“ din Târgu Cărbunești.

muzeul de istorie (24)

Ușile celor trei instituții vor fi deschise publicului toată noaptea până spre dimineață, intrarea fiind liberă. La Muzeul Județean de Istorie vor avea loc, în prima parte a serii, momente artistice de balet susținute de Studiourile „Simona Noja” din Cluj, proiecții de filme documentare britanice, face-painting și educație muzicală. Va urma lansarea de carte „Amarul nectar” a scriitorului Lazăr Popescu, un recital de pian susținut de Giulia Lungescu și un spectacol teatral prezentat de elevii Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”.

Recitaluri de chitară, vioară și flaut la Muzeul de Artă

Și la Muzeul de Artă din Parcul Central vor avea lor mai multe manifestări. Între orele 19:00 și 21:00, elevii Liceului de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu vor susține un concert de muzică clasică. În continuare, vizitatorii care vor trece pragul Muzeului de Artă vor putea să asculte recitaluri de chitară, vioară și flaut.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.