Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Cristian Hrubaru, DJ-ul Rock FM, interpretează celebrul cântec folk „Rugă pentru părinți” într-o nouă variantă. Cu sprijinul instrumentiștilor de la formația Scarlet Aura, Cristian Hrubaru a lansat această variantă din dorința de a le reaminti românilor să nu-și uite părinții, mai ales de Sărbători.

„«Rugă pentru părinți» este un cântec folk, scris în anii ’80, versuri Adrian Păunescu, muzica Ștefan Hrușcă. Nu cred că există român de vârsta mea, care să nu-l știe sau să nu-l fi fredonat vreodată. Această versiune a fost realizată cu sprijinul instrumentiștilor de la Scarlet Aura – au avut răbdare cu mine și le mulțumesc pentru asta. Câteva efecte au fost puse unde trebuie, dar imperfecțiunile vocale n-au fost «coafate», tocmai pentru că acest cântec se cântă mai mult cu sufletul, nu cu vocea. Și, apoi, eu nu sunt solist, deci sper că nimeni nu are pretenții prea mari de la interpretarea mea. Îmi doresc doar ca nimeni, dar nimeni, să nu fie măcinat de sentimentul de regret că nu a petrecut mai mult timp cu părinții, atunci când se putea. Eu am fost… și mai sunt! Vizitați-i, dați-le un telefon, spuneți-le că vă gândiți la ei, că-i iubiți și că le mulțumiți. Pentru ei, un «Sărut mâna, mamă!» sau un «Ce mai faci, tată?» sunt suficiente. Găsiți-vă timp! Sărbători fericite!”, transmite Cristian Hrubaru. Piesa e disponibilă pe platformele YouTube și Spotify.

Noua versiune „Rugă pentru părinți” a fost înregistrată în perioada octombrie – noiembrie 2023, la Studioul de înregistrări SILVER City Records, București. Muzică: Ștefan Hrușcă. Text: Adrian Păunescu. Interpret: Cristian Hrubaru. Orchestrație: Scarlet Aura (clape: Dan Lică, chitară acustică: Mihai Dănciulescu, chitară electrică: Mihai Dănciulescu, chitară Bass: Rareș Rene Nistor, tobe: Matthias Klaus, inginer de sunet: Mihai Dănciulescu). Producție muzicală: Mihai Dănciulescu/Dan Lică.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.