Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Implementat de fundația TERRA MILENIUL III, proiectul „Eco-Eficient” se derulează pe perioada a 12 luni, 2017-2018. Coordonatorul acestui proiect este Palatul Copiilor Târgu-Jiu, cercul de „Protecția Mediului”, profesor coordonator Cristina Ciolacu.

 

Parteneri în cadrul implemntării acestui proiect sunt următorii dascăli de la Școala Gheorghe Tătărescu: profesor Norocea Rodica, profesor Popescu Cornelia și profesor Crețan Raluca. Miercuri, cu o zi înainte de Sfântul Andrei, profesorii implicați în buna desfășurare a acestui proiect au realizat o campanie de mediatizare a eficienței energetice în comunitate prin împărțirea de pliante oamenilor cu care copiii au intrat în contact pe centrul municipiului Târgu-Jiu și în Parcul Central.

„La baza tuturor activităților de protejare a mediului stă ENERGIA care se găsește în diferite forme în natură. Pentru satisfacerea necesarului de energie din ce în ce mai crescut al omenirii, este nevoie de producerea unor cantități uriașe de energie, de transformare a acesteia în forme utilizabile.

Elevii au devenit DETECTIVI ENERGETICI-VOLUNTARI, au identificat pierderile de energie din școală și de acasă pe baza unui GHID AL DETECTIVULUI ENERGETIC. A fost o acțiune reușită”, a spus profesorul coordonator Cristina Ciolacu de la Palatul Copiilor Târgu-Jiu.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.