Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Bucureștenii care vor alege să meargă în acest weekend la Teatrul Masca vor putea să vadă două piese de teatru, și anume: „Despre dragoste și alte bazaconii”, care se va juca sâmbătă, începând cu ora 19:00, și „Ne-am sărutat după sfârșitul lumii”, care se va juca duminică, tot de la ora 19:00.
Despre dragoste și alte bazaconii

Teatrul Masca

Sâmbătă, 12 martie, începând cu ora 19.00, bucureștenii sunt așteptați la piesa de teatru „Despre dragoste și alte bazaconii”

Povestea, amplasată într-o piațetă din Italia anilor ’70, este simplă și pe alocuri nemuritoare: El o iubește pe Ea. Pe de altă parte, un al doilea cuplu de îndrăgostiți acaparează atenția și aduce în prim plan ,,Femeia… noul val”. Bineînțeles că părinții de parte bărbătească ai celor două fete nu sunt de acord cu tinerii pretendenți, și nu se dau în lături de la a-și manifesta furia printr-o bastonadă, amintind de filmele mute.

Între timp, El, care nu voia decât să o ceară pe Ea în căsătorie, are nevoie de un inel. Și de aici începe nebunia. El ajunge să fie judecat – un proces măsluit, cum altfel?! în care sentința se dă… în plic.  Verdictul instanței, perfect disproporționat, este demn de case și oameni mai mari. Ea plânge în versuri, Presa asistă neputincioasă la mascaradă în timp ce de undeva, de deasupra tuturor, Dumnezeu intervine într-un mod cât se poate de… wireless!

Detalii despre spectacol aici: http://www.masca.ro/teatru/despre-dragoste-si-alte-bazaconii/.

Bilete: https://www.mystage.ro/spectacole/despre-dragoste-si-alte-bazaconii-3004?af=41

Ne-am sărutat după sfârșitul lumii

Teatrul Masca

Duminică, pe scena Teatrului Masca, se va juca piesa „Ne-am sărutat după sfârșitul lumii”, începând cu ora 19:00.

Subiectul spectacolului este o altfel de poveste de dragoste. El și Ea sunt unicii supraviețuitori ai sfârșitului lumii. Singuri, pe o planetă pustiită, sunt nevoiți să ia totul de la capăt, să redescopere lumea, zeii, pe ei înșiși. Și ca și cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, de undeva, din umbră, o forță misterioasă îi atrage din ce în ce mai puternic: Zidul!

Mihai Mălaimare semnează scenariul și regia acestui spectacol nonverbal. El și Ea sunt singurele ființe rămase pe Pământ și împreună oferă, prin iubire, speranța unui nou „Mâine”.

Detalii despre spectacol aici: http://www.masca.ro/teatru/ne-am-sarutat-dupa-sfarsitul-lumii/

Bilete: https://www.mystage.ro/spectacole/ne-am-sarutat-dupa-sfarsitul-lumii-2652?af=41

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.