Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

1-dec-2Târgujienii vor putea petrece Ziua Națională cu obișnuitele festivități și masa tradițională, dar vor putea să participe si la un concert de excepție susținut de legendara trupă rock Phoenix. De asemenea, tot pe 1 Decembrie va debuta și Târgul de Crăciun.

Festivitățile de Ziua Națională a României vor începe la ora 10,00 în Piața Prefecturii, unde, ca de obicei, autoritățile vor susține alocuțiuni, după care va urma o masă tradițională, fiind oferite 2.100 de porții de fasole cu cârnați, vin fiert și murături.

„Este un gest prin care ne dorim să fim împreună cât mai mulți cetățeni din municipiul Târgu Jiu pentru a aniversa Ziua Națională printr-o masă la care să fim cu toții“, a spus Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Concerte susținute de Phoenix , Doina Gorjului și Korsar

Programul va continua după-amiaza, de la ora 16,00, în Piața Prefecturii, unde vor fi susținute o serie de concerte. Primul spectacol va fi susținut de Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului“ și de interpretul Sebastian Stan. La ora 17:00, trupa Korsar va susține un recital, iar la ora 18:00 va fi intonat Imnul Național de către un cor format din elevi din Târgu Jiu, după care va fi aprins iluminatul festiv de sărbătorile de iarnă.1-dec-7

În final, legendara formație de rock Phoenix va susține un concert la Târgu Jiu. Primăria Târgu Jiu va achita pentru acest eveniment suma de 8.000 de euro.

Târg de Crăciun 

Pe 1 Decembrie va începe, în zona centrală a municipiului Târgu Jiu, Târgul de Crăciun, la care vor participa meșteri populari și comercianți de produse specifice sărbătorilor de iarnă.

„Ne dorim ca la acest târg să încurajăm participarea a cât mai multor producători locali de produse tradiționale, de la cele alimentare și până la produsele artizanale“, a precizat Adrian Tudor.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.