Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Marți, 18 ianuarie, începând cu ora 17:00, va avea loc, la Biblioteca Județeană „Christian Tell”, lansarea volumului de ficțiune „Voința: Mecanismul mașinăriei umane!”, scris de Alecsis Rosca, un tânăr din Municipiul Târgu Jiu, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”

„«Voință» te învăluie într-o lume directă, fără perdea, care abordează cel mai complex subiect al vieții fiecăruia: firea umană. Existența noastră, complicată și adesea neînțeleasă, este disecată în această scriere care plasează cititorul în fața unei oglinzi. Jackson este un reporter ajuns la limită – atât financiar, cât și psihic. Situația îl aduce față în față cu Andrew Foster, personajul marcant al acestei cărți. Alături de el explorează conceptul de om și al naturii umane. Moralitatea și pragmatismul se ciocnesc în căutarea sensului, pe care nu îl înțelegem sau nu îl acceptăm. Ca cititor nu ești un simplu martor la ce se întâmplă: treptat, te implici prin faptul că propria judecată asupra evenimentelor spune ceva despre caracterul tău – deoarece, alături de Jackson, de la un simplu interlocutor devii confidentul lui Andrew, în această experiență.” a precizat Alecsis Roșca, tânărul care a scris acest volum.

Pentru cei interesați, care nu pot participa fizic, evenimentul va fi difuzat live, pe pagina de Facebook a Bilbiotecii Județene „Christian Tell”.

 

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.