Primul turneu internațional de tenis de la Târgu Jiu, câștigat de o sportivă din Italia

Primul turneu internațional de tenis de la Târgu Jiu, câștigat de o sportivă din Italia

- in Slider, Sport, Sport, Timp liber
1
66 vizualizari

Finala primului turneu de tenis de la Târgu Jiu s-a jucat duminică, 23 iulie, pe terenul 1 al bazei sportive Tenis Club Elite din Târgu Jiu, între românca Miriam Bianca Bulgaru și italianca Gaia Sanesi.

Câștigătoare a fost jucătoarea din Italia care s-a impus cu 6-1, 6-2, câștigând astfel „Trofeul Hotel YMY“.

Săptămâna aceasta se vor disputa meciurile din cel de-al doilea turneu, „Trofeul Municipiului Târgu Jiu“, care este dotat cu premii totale de 15 000 de dolari.

Luni s-au desfășurat ultimele meciuri din calificări la care au participat sportive din Statele Unite ale Americii, Australia, India, Republica Ceha, Polonia, Elvetia, Italia, Rusia, Brazilia, Anglia, Romania.

Trei turnee internaționale la Târgu Jiu

Trei turnee internaționale de tenis de câmp – ITF Women’s Circuit se desfășoară în perioada 14 iulie – 6 august 2017. Competițiile fac parte din turneele Futures ce compun Circuitul Internațional al României – FRT Pro Circuit – sub egida Federației Internaționale de Tenis (ITF) și a Federației Române de Tenis (FRT). ITF Women’s Circuit constă în peste 500 de turnee organizate în 65 de țări, printre care și România, având șase nivele de premiere, de la 15.000 la 100.000 de dolari. La aceste turnee participă jucătoare profesioniste, care primesc din partea ITF și WTA puncte recunoscute în clasamentele internaționale.

Competițiile organizate la Târgu Jiu sunt dotate cu premii în valoare totală de 45.000 de dolari, fiecare câștigătoare a trofeului primind și 12 puncte WTA.

1 Comment

  1. Pingback: Primul turneu internațional de tenis de la Târgu Jiu, câștigat de o sportivă din Italia - Gorj 24

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.