Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Grupul de inițiativă „Gorj pentru Ucraina”, din care fac parte zeci de organizații neguvernamentale din județ, a trimis, luni, 7 martie, un tir cu peste o mie de cutii cu produse care să ajungă în Ucraina, strânse din comunitate, în ultima săptămână.

Transportul a fost asigurat de o compania din județul Gorj, Fan Courier, iar demersul ONG-urilor a fost susținut de sute de gorjeni care au donat, companii care au stat alături, voluntari care au muncit ore întregi, în fiecare zi, în cele șase centre de colectare din Târgu Jiu, Motru, Rovinari, Novaci, Polovragi și Turceni.

Centrele de colectare rămân deschise. Se vor primi produse și pentru gorjenii aflați în nevoie


„Vor rămâne deschise centrele de colectare din Târgu Jiu, Stadionul municipal, Rovinari, strada Prieteniei nr.16,  și Motru, la Clubul Elevilor, cu program zilnic între 12:00 și 19:00. Informațiile legate de nevoile care ne sunt transmise de organizațiile din Ucraina vor fi actualizate frecvent în grupul de Facebook constituit pentru această campanie – Gorj pentru Ucraina. De asemenea, în cadrul centrului de colectare de la Stadionul Municipal din Târgu Jiu vor fi preluate, începând de astăzi, și produse care să ajungă la gorjenii aflați în nevoie, grupul de inițiativă fiind în contact cu nenumărate organizații cu specific umanitar. Astfel, cei care vor veni să doneze produse vor avea ocazia să aleagă dacă fac acest lucru pentru ucraineni sau pentru cei din Gorj”, au transmis reprezentații grupului de inițiativă.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.