Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

ticleniÎn 2015 a apărut, la editura Măiastra, primul album monografic trilingv al orașului Țicleni. Autorul acestei opere este nimeni altul decât juristul Ion M. Ungureanu din Țicleni, un pasionat al istoriei României și a locurilor sale natale.

Apariția albumului a avut menirea de a face cunoscut orașul Țicleni, în acest album apărând fotografii vechi și noi, dar și fotocopii după documente care vorbesc despre ce s-a înfăptuit aici de-a lungul vremii. Albumul este tradus și în limbile franceză și engleză și prezintă date importante despre istoria acestui oraș, dar și investițiile realizate de-a lungul anilor. „Mi-am dorit realizarea acestui album monografic deoarece am crezut că el poate constitui o modestă piesă menită a contribui la promovarea localității noastre în țară și nu numai”, spune Ion M. Ungureanu din Țicleni.

Jurist la bază, Ion M.Ungureanu a fost și primar al acestei localități, în perioada 1974-1981. De-a lungul anilor, acesta a scris mai multe cărți despre orașul Țicleni și a contribuit, astfel, la promovarea acestor meleaguri.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.