Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Aflat la cea de-a XX-a ediție, festivalul național „Munte, munte, brad frumos…” a avut loc la Baia de Aramă, în perioada 21-23 septembrie, iar printre concurenți s-au numărat și trei gorjeni, Andrada Betej fiind câștigătoarea premiului III al festivalului.

Tânăra interpretă de muzică populară anunță bucuroasă, pe pagina sa de socializare, cucerirea unui nou premiu la Festivalul Național de Folclor de la Baia de Aramă. Pregătită de profesoara de canto popular Camelia Argint și susținută de părinții săi, care o însoțesc la toate festivalurile, Andrada Betej și-a adunat o mulțime de premii în palmares și nu își dorește să se oprească aici.

„Am adunat atât de multe premii în cei doi ani de participări la festivalurile din țară încât le-am pierdut numărul. Eu o să continui să merg la astfel de festivaluri-concurs pentru a câștiga o experiență ce îmi va prinde bine pe viitor. Faptul că palmaresul meu este atât de bogat îmi dovedește că munca mea, alături de profesoara mea de canto popular Camelia Argint, a dat roade. Profesoara mea și părinții mei sunt cei cărora țin să le mulțumesc pentru susținere. Simplul fapt că îmi sunt alături și au încredere în mine mă încurajează.”, declară Andrada Betej.

Pe viitor, frumoasa gorjeancă își dorește să studieze Etnologie la Facultatea de Litere din București și să se lege de muzică prin realizarea de emisiuni folclorice la radio și în televiziune.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.