Premiul I pentru Fabian Tîlvescu la Festivalul Concurs Național „Momârlanii, gazde bune” de la Petrila

Premiul I pentru Fabian Tîlvescu la Festivalul Concurs Național „Momârlanii, gazde bune” de la Petrila

- in Evenimente, Muzica, Slider
0
899 vizualizari

Aflat la cea de-a V-a ediție, Festivalul Concurs Național „Momârlanii, gazde bune” i-a adus Premiul I lui Fabian Tîlvescu, tânărul interpret de muzică populară din Drăguțești. Talentatul nostru gorjean a bifat o nouă reușită pe plan artistic, de data aceasta încântându-le urechea celor din Petrila, acolo unde a avut loc festivalul concurs.

Festivalul Concurs Național „Momârlanii, gazde bune” s-a desfășurat în data de 16 septembrie 2018, la Petrila, județul Hunedoara. Eveniment emblematic pentru Petrila, acest festival și-a propus să descopere cât mai multe talente muzicale, să le promoveze și să le susțină în tot parcursul lor, fiind un prilej bun de a lega prietenii sau de a forma colaborări între participanți. Fabian a urcat pe scenă cu emoții, ca de fiecare dată, dar emoțiile au devenit constructive ajutându-l să transmită, cu succes, melodia.  „Atunci când urc pe scenă, emoțiile sunt mari, dar aplauzele publicului și ale juriului m-au încurajat de fiecare dată, de aceea trec mai ușor peste ele. Să fii solist de muzică populară înseamnă multă muncă, perseverență, voință și prezență constantă pe scenă, acolo unde este locul artiștilor”, spunea Fabian într-un interviu acordat Revistei Cult-ura.

Evoluție artistică

Fabian are numai 12 ani și ne-a obișnuit să cucerească premii peste tot pe unde ajunge, iar asta nu ne face decât să îi aplaudăm evoluția artistică. Cu o experiență de peste 7 ani în canto popular, cu profesori buni și susținere la orice pas, tânărul artist s-a făcut remarcat la toate evenimentele artistice la care a participat. Deloc de neglijat sunt și reușitele sale pe plan școlar, el fiind un elev eminent al Școlii Gimnaziale din Drăguțești. Pasiunea pentru muzica populară poate concura cu cea pentru informatică, despre care Fabian Tîlvescu spune că încearcă să și-o dezvolte. „O carieră în viitor aș putea să am și în muzică, dar aș putea face ceva și cu informatica pentru că asta este o altă pasiune a mea pe care încerc să o explorez și să o dezvolt.”, declara Fabian într-un interviu acordat Revistei Cult-ura.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.