Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

După ce i-a impresionat pe cei de la „Next Star” și „Românii au talent” cu vocea ei, frumoasa interpretă de muzică populară Yasmine Polacek continuă să uimească juriile tuturor festivalelor la care participă. De data aceasta, juriul Festivalului Național de Folclor „Pe deal la Teleormănel” a fost cel încântat de prestația frumoasei noastre gorjence oferindu-i premiul „Centrului pentru Conservarea Culturii Tradiționale Teleorman”.

Desfășurat în perioada 19-20 septembrie, Festivalul Național de Folclor „Pe deal la Teleormănel” a avut un număr de 16 concurenți talentați care s-au întrecut în cântece, dar numai 6 dintre ei au fost premiați, printre aceștia numărându-se și frumoasa târgujiancă Yasmine Polacek.

Cu premii importante obținute la toate festivalurile la care a participat, Yasmine își continuă frumosul drum către succes parcurgând etapele firești ale pregătirii sale prin participarea la festivaluri-concurs, următorul urmând să aibă loc pe 6 octombrie, la Focșani.

Frumoasa interpretă de muzică populară are planuri mărețe pentru viitorul său și muncește mult pentru a ajunge acolo unde visează. „În viitor doresc să urmez o carieră muzicală și să contribui la transmiterea către generațiile viitoare a frumosului și inegalabilului folclor gorjenesc. Peste 10 ani mă văd la Conservator, iar ca mesager al folclorului gorjenesc, mă văd pe marile scene ale României, dar și pe ale lumii întregi.”, declara Yasmine Polacek într-un interviu acordat Revistei Cult-ura.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.