Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Gorjeanca Melinda Mitran a obținut premiul al II-lea la Festivalul-Concurs Național de Folclor „Rapsodia Munților” care a avut loc astăzi, 14 octombrie, la Petrila. Aflat la cea de-a V-a ediție, festivalul s-a desfășurat pe scena Casei de Cultură din localitate, „Ladislau Schmidt”.

Melinda Mitran se arată încântată de noua adiție în palmaresul său bogat, aceasta postându-și reușita pe pagina sa de socializare.

Tânăra interpretă este din Rovinari și cântă de la numai 6 ani, fiind cursantă a Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, acolo unde se pregătește vocal cu profesoara Liliana Ciochină Neoagă. De-a lungul anilor s-a făcut remarcată la festivaluri din mai multe colțuri ale țării, dar și la show-uri televizate, cea mai importantă apariție tv a sa fiind cea de la Antena 1, cu momentul emoționant de la Next Star.

Deși își dedică mult din timpul său muzicii și pregătirii sale pentru viața de artist, Melinda este o elevă eminentă la școală și participă la olimpiade ori de câte ori se ivește o ocazie. Tânăra inteligentă visează să urmeze o carieră în pedagogie, ea dorindu-și să devină profesoară de muzică, dar și o artistă cunoscută, lucru care nu îi va fi foarte greu având în vedere că este deja invitată la evenimente.

O adoră pe Maria Ciobanu

Frumoasa gorjeancă este fană înrăită a Mariei Ciobanu și își dorește să o întâlnească într-o zi. Melinda a reușit să și înregistreze piesa „Mă culcai lângă un gutui” a cunoscutei artiste de muzică populară. „Maria Ciobanu este idolul meu, îmi place să o ascult zi și noapte. Îmi plac cântecele ei și cea mai mare dorință a mea e să pot cânta o dată alături de ea! O dorință foarte greu de împlinit, din păcate.”, declara Melinda într-un interviu acordat Revistei Cult-ura.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.