Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Fac show de fiecare dată când urcă pe scenă. Este vorba de trupa de street – dance Galactic Crew, din care fac parte 20 de tineri pasionați de dans. Formația își desfășoară activitatea în cadrul Școlii Populare de Artă Târgu Jiu, sub pregătirea profesorului coregraf Camelia Costea.

13498043_776912965777767_3679366272359245811_o
Galactic Crew a câștigat numeroase premii în decursul celor patru ani de activitate. Trupa a luat ființă la Rovinari, la inițiativa lui Gabriel Biță, elev în clasa a X-a la Liceul de muzică și arte plastice „Constantin Brăiloiu”, care este chiar fiul coregrafului Camelia Costea. „Am început singur să formez trupa. Dansam mai mult singur, mă inspiram din diverse postări de pe youtube și cu timpul am devenit mult mai organizat. Mama mea lucra la Palatul Copiilor de la Rovinari și erau multe fete care doreau să danseze și așa mi-a venit ideea înființării unei trupe. La Rovinari am început trupa cu opt membri“, ne povestește Gabriel Biță.

Galactic Crew a ajuns să numere chiar 24 de dansatori

Galactic Crew a crescut în timp atât din punct de vedere calitativ, dar și cantitativ. „Cel mai mare număr de membrii a fost de 24, dar o parte dintre eu au renunțat, însă, de fiecare dată, trupa s-a reînnoit cu tineri foarte talentați“, ne mai spune liderul trupei de street-dance.

Se antrenează de trei sau patru ori pe săptămână

file2034

Daniel Marian Catrinoiu este un alt lider al trupei Galactic Crue. Acesta elev în clasa a XI-a la Colegiul Tehnologic „Gheorghe Magheru“ și, în plus, este și interpret de hip-hop, sub numele de scenă Moșu 48. Daniel ne povestește că membrii trupei se reunesc greu pentru că sunt din diferite localități, chiar și din Drobeta Turnu Severin: „Avem trei sau chiar patru antrenamente pe săptămână, în funcție de evenimente. Antrenamentul durează în jur de două ore. Avem membrii din mai multe localități, chiar și din Drobeta Turnu Severin. Din acest motiv, munca este îngreunată pentru că nu toți pot să participe la fiecare eveniment. Trebuie să punem la punct fiecare mișcarea și partea care-i revine fiecăruia“.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.