Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

descarcareGorjenii au ocazia să sprijine învățământul de calitate cu ocazia unui proiect depus de Postliceala Sanitară „Ion Mincu” în competiția  „Țara lui Andrei”. Proiectul vizează obținerea unei finanțări pentru realizarea unui laborator special amenajat pentru viitorii asistenți de farmacie, astfel ca elevii să aibă toate condițiile necesare desfășurării activității în condiții optime. Voturile exprimate reprezintă 30% din eligibilitatea proiectului.
Ce vizează proiectul!?

farmacieDacă va fi câștigător, proiectul urmează să fie finanțat cu o sumă de până la 15.000 de euro, bani care vor fi investiți pentru dotarea unui laborator.

„Proiectul își propune crearea unui spațiu modern de desfășurare a activității specifice modulelor studiate pentru buna pregătire și integrarea pe piața muncii a viitorilor asistenți medicali de farmacie. Spațiul existent va fi dotat cu laptop, videoproiector, 5 calculatoare, soft «NET FARM », minioficină și alte dotări specifice unei farmacii.

Spațiul va fi organizat astfel încât elevii să poată lucra pe grupe sau individual (…) De asemenea, ca rezultat al proiectului «Farmacia Școala» va oferi un proces instructiv, practic, inovativ și calitativ de nivel superior cu efecte de lungă durată, pozitive asupra dezvoltării priceperilor și deprinderilor practice pentru actualii, dar și pentru viitorii elevi ai învățământului postliceal.

Implementarea proiectului duce la îmbunătățirea actului educativ, în urma proiectului instituția va beneficia de dotările logistice, informaționale, ceea ce va duce la buna desfășurare a activităților”, se arată în documentația depusă în competiția „Țara lui Andrei”.

Află cum poți vota!

tara-lui-andrei-1Proiectul „Farmacia Școală” poate fi susținut prin voturile dumneavoastră, a celor care susțineți evoluția și performanța tinerilor. Tot ceea ce trebuie să faceți este să intrați pe site-ul www.taraluiandrei.ro si să căutați proiectul după nume, după care să vă faceți un cont și să votați proiectul .

O altă variantă este accesarea directă a acestui link: http://itla.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-farmacia-scoala-id-1949-cmsid-65, însă înainte trebuie să vă înregistrați cu datele personale, adresa de mail și numărul de telefon (acesta fiind oferit doar pentru că o să primiți un cod de confirmare prin SMS). Votul se poate exprima numai dacă aveți cont, până la  1 decembrie , ora 18:00.

Accesează acest link pentru cont în „Țara lui Andrei”: http://itla.taraluiandrei.ro/user/inregistrare

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.