Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Vespasian Lungu” Brăila invită doritorii din instituţiile de învăţământ preuniversitar din municipiul şi judeţul Brăila să-i păşească pragul sediului din municipiul Brăila, strada Mărăşeşti, nr. 1, până pe 26 mai 2023, de luni până vineri, între orele 10‑14, în cadrul Programului „PORŢI DESCHISE LA ŞCOALA DE ARTE – 2023”.

„Prin această acţiune dorim să ne facem cunoscută activitatea pe care o desfăşurăm în scopul îndeplinirii rolului de instituţie publică de cultură cu profil de învăţământ artistic, ocazie cu care elevii şi profesorii din instituţiile de învăţământ preuniversitar vor putea beneficia de oportunităţile oferite celor care doresc să-şi descopere sau să-şi dezvolte calităţile artistice şi să-şi petreacă într-un mod plăcut timpul liber.

Scopul acestei invitaţii este de a prezenta oaspeţilor noştri oferta educaţională a Şcolii, personalul de specialitate şi dotarea specifică. De asemenea, aceştia vor putea asista la lecţii demonstrative şi vor putea lua contact direct cu profesorii în arte – canto clasic, canto muzică uşoară şi populară, pian, chitară, vioară, orgă electronică, acordeon, percuţie (tobe), pictură, grafică de şevalet, artă decorativă, iconografie, dans popular şi actorie – care le vor sta la dispoziţie pentru întrebări şi exemplificări”, au precizat reprezentanții școlii.

Pentru planificarea activităţii, doritorii ne pot contacta, prin intermediul învăţătorilor/ profesorilor/diriginţilor, cu cel puţin trei zile înainte de data vizitei la telefon 0239/612104 sau pe e-mail [email protected].

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.