Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

statiune-ranca1-300x179Imagini impresionante cu frumusețile meleagurilor gorjenești runcu- cheile sohodoluluiau apărut în mediul virtual, pe o pagină de socializare care promovează România. Inițiatorul proiectului de susținere a locurilor frumoase din țara noastră a realizat un album fotografic din toate județele, iar printre ele se află, evident, și Gorjul. Imaginile sunt culese de la iubitorii de fotografie, cei care au surprins natura în toată splendoarea ei în diverse momente.

Frumusețe fără seamăn

Pagina de socializare „La pas prin România”  conține, așa cum susține chiar administratorul acesteia, „locuri, oameni, zestrealor și ființele din preajmă”. Aici puteți găsicheile sohodoluluipeisaje de o frumusețe fără seamăn, fotografiile fiind postate pe județe în cadrul a câteva albume. Astfel, Gorjului îi revine un micuț colțișor unde puteți admira superbe imagini runcu- cheile sohodoluluidin Valea Sohodolului, Mănăstirea Lainici, Cheile Oltețului, împrejurimile de la Peștera Muierii sau stațiunea Rânca, unde vin anual mii de turiști pentru a se bucura de cea mai înaltă șosea din România, Transalpina.

Natura și splendoarea ei

Cum a luat naștere această idee care devine un mod de promovare pentru meleagurilor românești nu știm, însă ideea este extrem de apreciată de românii de pretutindeni, iar asta se poate observa din multitudinea de comentarii aduse unor imagini. În rândurile scrise, utilizatorii își exprimă uimirea față de frumusețea pe care natura ne-a oferit-o, iar cei care au trecut prin Gorj aduc laude nemărginite pentru frumusețea, sălbăticia locurilor, dar și ospitalitatea localnicilor. Colecțiile de fotografii cheile oltetului polovragisunt culese din toată țara, iar câteva dintre ele, postate pe pagina „La pas prin România”, sunt realizate chiar de jurnalista Mihaela Floroiu, redactor la cotidianul „Gorj-Domino”. Aceasta a reușit să surprindă frumusețea unor locuri de vis din România, iar interesul său pentru aceste imagini inedite a fost răsplătit prin publicarea lor în mediul virtual, totul spre încântarea românilor care își îndestulează manastirea lainiciprivirea cu frumoasa moștenire pe care Dumnezeu ne-a oferit-o.

Pentru mai multe imagini puteți accesa pagina:

https://www.facebook.com/UnMiliardDeLocuriDeVazutInRomania?ref=ts&fref=ts

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.