Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Vineri, 2 noiembrie, începând cu ora 11:00 în sala Florin Isuf, din cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, va avea loc lansarea unui volum de poezii sub semnătura lui Nicolae Dragoș, cu ocazia împlinirii vârstei de 80 de ani.

Poetul Nicolae Dragoș a publica până în prezent 50 de volume, poezia sa este una de factură tradițională atât prin tematică, fiind preocupat de conceptul figurat sau de fiorul liric implicat. Titlul noului volum de poezii este ”Omul din Turn”.

Tot de vineri, 2 noiembrie, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj reia ciclul de expoziții dedicat Centenarului Marii Uniri. Primul care va expune este artistul târgujian  Florin Hutium, pe date de 13 noiembrie va expune artista gorjeană Cristina Cioplea, iar pe data de 21 noiembrie va expune, în Sala Florin Isuf, graficianul și pictorul postmodernist Florin Preda Dochinoiu.

La sfârșitul lunii noiembrie, pe data de 30, în cadrul expoziției ”Moldova, Ardealul și Țara Românească” vor expun: Liviu Șoptelea (Botoșani- Moldova), Cornel Vană (Turda-Ardeal) și Maria Stoian (București-Țara Românească).

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.