Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Zeci de poeți prezenți la a V-a ediție a Festivalului Mondial de Poezie „Mihai Eminescu” din Craiova au ales să viziteze municipiul Târgu Jiu pentru a se bucura de capodoperele marelui sculptor Constantin Brâncuși. Vizita s-a desfășurat în mod organizat, astfel că turiștii au avut parte de un ghid turistic, având ocazia să afle cât mai multe detalii despre Poarta Sărutului, Masa Tăcerii și Coloana fără Sfârșit.  

„Peste 50 de poeți din 41 de țări au vizitat astăzi, 19 septembrie 2017, municipiul Târgu Jiu. Oaspeții au ajuns Acasă la Brâncuși la inițiativa conducerii Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj și participă în perioada 17-20 septembrie la cea de-a V-a ediție a Festivalului Mondial de Poezie „Mihai Eminescu” din Craiova.

Echipa din Cadrul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică «Constantin Brâncuși» a însoțit delegația pe tot parcursul acțiunilor programate la Târgu Jiu, iar un ghid din cadrul CNIPT le-a prezentat oaspeților operele brâncușiene și le-a oferit informații despre principalele atracții turistice ale orașului”, se arată într-un comunicat de presă.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.