Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

teatruO nouă piesă sub semnătura regizorului italian Achille Roselletti va fi jucată  sâmbătă, 4 martie, începând cu ora 19:00, pe scena Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu. „Separați în casă” este un spectacol de comedie ce aduce în atenția noastră un cuplu care alege să se despartă, dar cei doi parteneri rămân în aceeași casă. Cu toate că se iubesc, cei doi protagoniști ai poveștii sunt supuși unor încercări ale vieții și societății la care simt că nu mai fac față, astfel că vor să divorțeze, însă această formă de separare nu exista în secolul în care are loc acțiunea.

Piesa de teatru poartă semnătura regizorului italian Achille Roselletti. „Este o comedie puțin nebună, care se întâmplă în Italia, în anul 1961. Această poveste vorbește despre dragoste fără să se vorbească despre iubire. Este o ceartă continuă, dar există o dragoste mare în spate care unește această familie, la începutul boom-ului economic, atunci când toți credeau că pot ajunge bogați. Totuși, era o comunitate mai săracă, căreia îi era teamă de viitor și atunci erau atenți și la micile cheltuieli”, a precizat Achille Roselletti, regizor italian.

Piesa se va juca timp de aproximativ o lună, iar biletele pot fi procurate de luni până duminică între orele 9:00 -13:00, 17:00 – 19:00, de la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu. Prețurile biletelor la piesele de teatru, în afara premierelor, sunt următoarele: pentru elevi I-VIII și prescolari – 15 ron; elevi IX-XII și studenți este de 18 ron; pensionari și șomeri – 15 ron; persoanele adulte – 20 ron. Regizorul Achille Roselletti a adus la Târgu Jiu, de-a lungul timpului, spectacole care au fost savurate de publicul gorjean, piesele jucându-se cu sala plină.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.