Pictează povești pe pânză! Artistul Florin Hutium expune la Târgu Jiu: „Sub numele de spectacol plastic, poveștile mele se derulează pe scena de pânză”

Pictează povești pe pânză! Artistul Florin Hutium expune la Târgu Jiu: „Sub numele de spectacol plastic, poveștile mele se derulează pe scena de pânză”

- in Arta Plastica, Pictura, Slider
0
20 vizualizari

Artistul Florin Hutium expune 12 lucrări în cadrul vernisajului „Povestiri”, eveniment care debutează pe 8 februarie, începând cu ora 12:00, la Sala „Florin Isuf” din cadrul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj. 

„Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj porneşte o serie de expoziţii cu artiştii plastici gorjeni care au fost prezenţi la Expoziţia «100 de artişti pentru 100 România» de la Sala Brâncuși a Palatul Parlamentului- Bucureşti. Joi, 8 februarie 2018, ora 12:00, are loc vernisajul Expoziţiei Florin Hutium la Sala «Florin Isuf» a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj. Artistul expune 12 naraţiuni plastice fără nume într-un grupaj numit «Povestiri»”, a informat Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj.

„Sub numele de spectacol plastic, poveștile mele se derulează pe scena de pânză, din spatele cortinei de pânză, într-un decor de pânză pictată. Bidimensional, tabloul pictat redă privitorului marea bucurie a nemărginirii precum scriitorul care, prin litere și cuvinte, descrie scene în care cititorul se pierde pe sine alături de personaje”, spunea Florin Hutium în urmă cu un an la vernisajul expoziţiei ‹‹Status Quo››.

Așadar, iubitorii de artă sunt așteptați să admire cele 12 lucrări de dimensiuni mari expuse de artistul Florin Hutium.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.