Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

La Bacău a avut loc, în perioada 12-14 mai, Festivalul Internaţional „Mărul de Aur“, organizat cu sprijinul financiar al Primăriei Bacău. Concursul, la care au participat peste 250 de tineri din 13 țări, a avut loc sâmbătă, 13 mai, la Teatrul „Radu Beligan“ din Bacău, duminică având loc Concertul de Gală, la care au participat mari nume ale lumii artistice. La acest festival internațional, motreanca Petronela Bîrsilă a obținut premiul III, concurând alături de peste 250 de participanți foarte talentați.

Petronela Birsila 2 Petronela Birsila Motru premiu Bacau

La concursul de sâmbătă au concurat peste 250 de copii, adolescenţi şi tineri din 13 țări. Festivalul Internațional „Mărul de Aur” a avut loc în sala de spectacole a Teatrului de Vară „Radu Beligan“ din Bacău. Punctul culminant al Festivalului a fost Concertul de Gală, programat să aibă loc duminică 14 mai, spectacolul durând peste 4 ore. Pe scenă au urcat: maestrul Nicolae Botgros şi 30 de instrumentişti din Republica Moldova-Orchestra Naţională „Lăutarii din Chişinău”, Ion Paladi, Tatiana Jacot, Olga Verbitschi, Patricia Viviane (Brazilia), Rafael Bobeică, Victoria Nikitchenko (Ucraina), Tudor Turcu, Gabriel Nebunu, Carmen Rădulescu, Ana Dabija, Nina Manolache. La fel ca de fiecare dată, interpreta Petronela Bîrsilă, în vârstă de 15 ani, originară din municipiul Motru și elevă a Liceului de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu, a impresionat juriul prin calitățile sale vocale, reușind să obțină premiul III.

Talentata gorjeancă are o voce spectaculoasă și știe să cânte la nai, dar și la mai multe pseudoinstrumente, fiind eleva maestrului Ștefan Popescu de Școala Populară de Artă Târgu-Jiu. „Am obținut Premiul III în cadrul Festivalului Internațional «Mărul de aur 2017». Un festival foarte frumos la care au luat parte 13 țări și au concurat peste 200 de copii și tineri foarte talentați. Sunt foarte mândră că și de această dată am putut aduce în Gorj încă un premiu de la un festival cu prestigiu!”, a spus interpreta Petronela Bîrsilă.
Solista are la activ zeci de medalii și premii, o participare încununată de succes la emisiunea „Next Star” și multe planuri de viitor!

Petronela Birsila 1 petronela trofeu petronela birsila motru petronela Bisrila naist zamfir petronela birsila 3

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.